Tänä päivänä sisustaminen on todella suosittu harrastus. Nykyajan sisustamiseen liittyviä muotisuuntauksia eivät hallitse enää tietyt suuret suuntaukset kuin esimerkiksi 1970-luvulla. Nykyaikana on suosittua sekoittaa erilaisia sisustustyylejä keskenään tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Yksi suosittu sisustustyyli on niin sanottu retrotyylinen sisustaminen. Retrossa on kyse aikaisempien vuosikymmenten ja tyylien sekoittamisesta nykyaikaan. Retrotyyliä käytetään erityisesi huonekaluissa, matoissa ja valaisimissa, jotka ovat joko autenttisia tavaroita tai vaihtoehtoisesti jäljittelevät menneiden vuosikymmenien tyylejä ja muotivirtauksia.

Sisustamisesta puhuttaessa usein seinät jäävät vähemmälle huomiolle. Tyylikkyyden näkökulmasta seinien sisustaminen on kuitenkin vähintäänkin yhtä tärkeää, kuin muun tilan sisustaminen. Tässä kirjoituksessa annamme sinulle vinkkejä, miten voit kehystetyn taiteen avulla sisustaa asuntosi retrotyylisesti. Retro on suosittua myös autoharrastajien keskuudessa. Voit esimerkiksi sisustaa seinäsi vintage-autojen kuvilla ja niin edelleen.

Voit tilata laatutaidetta suoraan kotiisi

Löydät Gallerix nettikaupasta kattavan valikoiman kehystettyä taidetta. Yksi erittäin suosittu artikkeli on tauluseinä, joka onkin erittäin näyttävä sisustuselementti. Kyseessä on yhteensopiva kokoelma tauluja. Ne ovat lahjakkaiden suunnittelijoiden luomia kuvia. Tauluseinät löytyvät jaoteltuina eri kategorioihin. Ne on kätevästi ryhmitelty maalausten värien, aiheiden ja taulujen määrän mukaisesti. Gallerix verkkokaupan ammattilaiset ovat luoneet älykkään valikkojärjestelmän, jota seuraamalla löydät taulut jokaiselle seinälle. Autoaiheisia kuvia löytyy myös hyvä valikoima. Näiden lisäksi aiheina ovat muun muassa syntymäjulisteet ja erilaiset minimalistiset kuvat. Mikäli harrastuksenasi on esimerkiksi 50- ja 60-lukujen jenkkiautot, ehkä haluat sisustaa asuntoasi muuten aikakauden tyyliin sopivaksi.

Gallerix verkkokaupasta löydät todella paljon taidekuvia kaikenlaisiin tyyleihin ja huoneympäristöihin sopien. Gallerix on maineikas laatutuotteiden verkkokauppa. Yritys on kaikessa toiminnoissaan sitoutunut eettisen työn ja kestävän kehityksen arvoihin. Muita arvoja ovat kattava valikoima tuotteita, edullinen hintataso ja nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu. Gallerix noudattaa tiukkaa ympäristöpolitiikkaa, josta kerromme seuraavaksi tarkemmin.

Kestävän kehityksen ehdoilla valmistettuja tuotteita

Gallerix verkkokaupan ympäristöohjelma kattaa kaikki tuotannon ja myynnin vaiheet. Ympäristöarvot eivät ole siis vain viherpesua, vaan näkyvät konkreettisesti yrityksen arjessa. Ympäristöpolitiikka kattaa kaiken toiminnan tuotteiden valmistamisesta niiden paketointiin ja toimitukseen. Konkreettisesti tämä näkyy siinä, että Gallerix ei valmista edes suosituimpia tuotteitaan varastoon. Kuvat tulostetaan ja kehystetään vasta sen jälkeen, kun asiakas on tilannut kuvan. Näin vältytään ympäristöä kuormittavalta ylituotannolta, sekä turhalta varastoinnilta. Säästyneet kustannukset näkyvät tuotteiden edullisina hintoina.

Ekologinen toimintapolitiikka yhdistettynä kestävää kehitystä tukevaan tuotantotapaan toimii yrityksen käyntikorttina asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Gallerix pyrkii pienentämään yritystoiminnan aiheuttamaa hiilijalanjälkeä mahdollisimman paljon. Gallerix verkkokaupan ideologian mukaisesti sisustamisen ja taiteen ei tarvitse kuormittaa ympäristöä. Laadukkaiden ja kestävien tuotteiden valmistaminen on myös ympäristöystävällistä. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet kestävät pitkään. Gallerix verkkokaupasta tilaamasi tuotteet kestävät jopa kymmeniä vuosia hyvännäköisinä eivätkä muutu hetkessä kaatopaikkajätteeksi, toisin kuin monet tuotteet tämän päivän kertakäyttöyhteiskunnassa.