Pohdimme tässä artikkelissa, miksi Macbook on autoalan yrittäjän luottoystävä ja millaisissa tehtävissä alan yrittäjä tarvitsee luotettavaa tietokonetta. Kerromme myös, mistä autoalan yrittäjä voi ostaa käytetyn Macbookin edullisesti, luotettavasti ja näppärästi. Näiden vinkkien avulla voit nostaa autoalan yrityksesi uuteen nousuun!

Miksi autoalan yrittäjä tarvitsee Macbookia?

Autoalallakin on nykyään tärkeää olla online. Monet asiakkaat tykkäävät varata huoltoajat netistä ja jos kyseessä on autoalan verkkokauppa, on netissä toimiminen ihan itsestäänselvyys. Asiakkaat sekä potentiaaliset asiakkaat etsivät mielellään tietoja yrityksestä netistä, ja ellei yrityksellä ole esimerkiksi ammattimaisia verkkosivuja, tulee siitä nykyaikana helposti epäilyttävä ja epäammattimainen kuva.

Myös markkinointi onnistuu helposti netissä, kunhan vain autoalan yrittäjä ottaa hieman selvää verkkomarkkinoinnin saloista. Esimerkiksi some- ja sähköpostimarkkinointi soveltuvat erinomaisesti myös autoalan yrityksen markkinointiin – ja ovatpa monet yritykset hakeneet nostetta markkinointiinsa myös sellaisista palveluista kuin TikTok ja muut ajan hermolla olevat yhteisöpalvelut.

Tällaisissa tehtävissä on tärkeää omistaa luotettava ja tehokas läppäri, joka kulkee näppärästi mukana ja suoriutuu helposti monipuolisista tehtävistä. Tyylikäs Applen Macbook on hyvä valinta ja esimerkiksi Macbook Pro Retina 13 on hyvä malli autoalan yrittäjälle. Jos uuden Macbook Pro Retina 13 -tietokoneen hinta hirvittää, voi koneen hankkia myös käytettynä luotettavalta toimijalta netin kautta.

Mistä löydän Macbookin käytettynä luotettavasti?

Käytetty macbook pro retina 13 löytyy mReselliltä! Näin kallista konetta ei välttämättä kannata ostaa yksityishenkilöltä käytettynä, ellet ole aivan varma myyjän rehellisyydestä ja siitä, kuinka konetta on aiemmin käytetty ja huollettu. Esimerkiksi Tori.fi-palvelussa on varoiteltu toistuvasti käytetyn elektroniikan myyntiin liittyvistä huijauksista, joten tehtäessä käytetyn elektroniikan kauppaa tuntemattomien kanssa onkin suuri vaara tulla huijatuksi tai ostaa niin sanotusti sika säkissä.

Kun käytetyn Macbookin ostaa mReselliltä, saa sille 12 kuukauden takuun sekä tarvittaessa myös 14 vuorokautta voimassa olevan maksuttoman palautusoikeuden. Mresellin myymät käytetyt koneet ovat asiantuntevan huollon tarkastamia, joten näiden koneiden osalta asiakas voi olettaa saavansa rahoilleen vastinetta. Autoalan yrittäjänä arkesi on todennäköisesti erittäin hektistä, joten haluat varmasti hoitaa tietokonekaupat mahdollisimman sujuvasti ja ilman turhaa sähellystä. Jo tämänkin vuoksi konekaupat kannattaakin hoitaa alan rautaisen ammattilaisen kanssa – ja mResell on juuri tällainen ammattilainen!