Etelä-Korea on myös pitkään kärsinyt samasta ongelmasta, kuin japanilainen Toyota joitain vuosikymmeniä sitten. Kialle ja Hyundaille on lähinnä naureskeltu, kun ne ovat tuoneet markkinoille uusia mallejaan. Nykyisin tilanne on kuitenkin muuttunut myös Etelä-Korealaisten merkkien osalta. Molemmat merkit ovat osoittautuneet suosituiksi kuluttajien keskuudessa. Autot ovat laadukkaita ja varmatoimisia, eikä niiden hinta ole yleensä läheskään esimerkiksi BMW:n taikka Audin tasolla. Kia ja Hyundai tarjoavat autoilleen myös 7 vuoden takuun, mikä on hyvä myyntivaltti verrattuna moneen muuhun automerkkiin. Myös autonvalmistaja siis uskoo, että he pystyvät tekemään hyviä ja luotettavia autoja, jotka kestävät pidemmänkin aikaa ajossa. Monilla autonvalmistajilla autojen takuu on joko 2 tai kolme vuotta, joten jos sen jälkeen autoon tulee jotain suurempaa ongelmaa, niin auton omistaja voi joutua maksamaan pitkän pennin lähes uudesta autosta.

Vielä reilu kymmenen vuotta sitten Suomessakin Kiat ja Hyundait olivat harvinaisempi näky Suomen teillä, sillä autoja ei tuotu Suomeen ollenkaan. Kia onkin onnistunut autojen markkinoinnissa erinomaisesti, sillä Kia on nykyisin yksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Moni ostaja tarttuu hyvään takuuseen, joka takaa huoletonta ajoa moneksi vuodeksi eteenpäin.

Sekä Kia, että Hyundai ovat myös panostaneet nykyisin niin tärkeään hybridi- sekä sähkömallien kehitykseen. Ne ovat tuoneet markkinoille todella nopealla tahdilla uusia malleja, sillä muutama vuosi sitten niillä ei ollut yhtään hybridi- tai sähköautoa. Nykyisin malleja löytyy kuitenkin jo useita, eikä niiden hintakaan ole niin korkea kuin monilla muilla autonvalmistajilla. Kia Niro, oli ensimmäinen hybridimalli, joka tuotiin markkinoilla muutama vuosi sitten. Kia on valinnut hieman erilaisen taktiikan uusien teknologioiden markkinoinnissa kuin moni muu autonvalmistaja. Siinä missä esimerkiksi Toyota tuo hybriditekniikkaa nykyisiin automalleihinsa, toimii Kia toisin. Se ei ole ainakaan toistaiseksi tarjonnut hybridimoottoreita perinteisiin suosikkimalleihinsa kuten Ceediin tai Sportageen, vaan toi markkinoille kokonaan uuden mallin, Niron. Ladattava hybridimoottori löytyy kuitenkin myös isosta Kian sedanista, Optimasta.

Sekä Hyundai että Kia ovat kuitenkin tuoneet jo markkinoille täyssähköautonsa. Kia Niron sähköversio, tuodaan kuluttajien ostettavaksi ihan näillä hetkillä ja Hyundain täyssähköauto, Kona on ollut tilattavissa jo hetken aikaa. Jotain sähköautojen suosiosta kertoo se, että Konaa joutuu tällä hetkellä odottamaan todella kauan, varastoista sitä ei löydy, sillä se on ollut niin suosittu. Auto on suosittu crossover – malli, jolla on suhteellisen pitkä kantomatka täydellä akulla. Hinta ei kuitenkaan ole kovin paljon perinteistä bensiinikäyttöistä autoa kalliimpi, joten moni kuluttaja on kallistunut tähän vaihtoehtoon. Myös Kia Niron sähköversio tulee olemaan suosittu, joten Etelä – Korean sähköautoille voi povata hyvää tulevaisuutta.

Etelä-Koreasta tulee myös hieman tuntemattomampi automerkki, nimittäin Ssangyong. Sitä on tuotu Suomeen vasta muutaman vuoden ajan, mutta sekin on alkanut yleistymään Suomen katukuvassa hyvin nopeasti.